снимка: УикипедияПрезидентът на САЩ Доналд Тръмп не е разглеждал възможността

...
 снимка: УикипедияПрезидентът на САЩ Доналд Тръмп не е разглеждал възможността
Коментари Харесай

Белият дом: Президентът не е разглеждал възможността за отлагане на изборите

 

фотография: Уикипедия

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп не е разглеждал опцията за отсрочване на изборите, те ще бъдат на 3 ноември, както беше планувано. Това съобщи през днешния ден в изявление за телевизия Си Би Ес началникът на кабинета в Белия дом Марк Медоус, представен от Ройтерс.

" Ще произведем изборите на 3 ноември и президентът ще завоюва ", сподели Медоус.

Той посочи, че всичко, за което става дума, се свежда единствено до едно - всеобщото гласоподаване по пощата, добавя Българска телеграфна агенция.

" Това е неприятна концепция за нашата страна ", акцентира Медоус и посочи, че в случай че изборите се проведат в подобен формат, против което се афишира Тръмп, това ще докара до закъснение, тъй като управляващите не са подготвени да се оправят с обработката на постъпващите бюлетини.

Според Медоус, в случай че се гласоподава единствено по пощата, изборните резултати няма да са ясни и на 1 януари 2021 година.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР